“Als je muziekfestivals kan verbieden, kan je ook huisjesmelkers opheffen”

“Als je muziekfestivals kan verbieden, kan je ook huisjesmelkers opheffen”

Nathalie Baartman schreef onlangs een pakkend opiniestuk voor de Tubantia.

“Het woord woningnood wil ik niet meer horen. Nooit meer. Er is geen woningnood. De eerste dakloze in Tubbergen moet nog geboren worden. Er zijn voldoende huizen. Ik weet zeker als alle inwoners vandaag herverdeeld zouden worden over alle bestaande plekken, dan hoefde niemand vannacht te slapen in de regen”, schrijft Baartman. “Als je muziekfestivals kan verbieden, kan je ook huisjesmelkers opheffen […] Er is geen woningnood. Er is een grote nood aan sociale visie”.

Lees het volledige artikel van Nathalie Baartman op de website van de Tubantia.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *